пятница, 23 марта 2012 г.


Друзі,скидуємо вам цікаві силки для Вас,заходьте та розширюйте коло ваших знань :)


:ohttp://claire-hobby.narod.ru/Junior.htm — о вреде Колы и Ментоса  

http://thepr.ru/ — Официальный сайт по Порабощению Мира

http://psylive.ru/Default.aspx?mod=articles&gl=26&id=32 — гимнастика для глаз

http://mad-slonik.narod.ru/otzyv/fun/13 ... drink.html — 13 причин не пить с «друзьями»










Ми закликаемо Вас займатися спортом,підтримувати своє здоров'я, бути загартованими та сміливими в своїх спортивних силах!!! :)



Для занять фізичною культурою та спортом, фізкультурно-оздоровчої роботи в  Сколівському районі обладнано 63 спортивні майданчики, 18 футбольних полів, 13 спортивних залів, 14 приміщень для фізкультурно-оздоровчих занять, 1 стадіон з трибунами на 3 тис. місць.
На території району розташовано дві спортивні бази «Тисовець» та «Динамо».
Навчально-спортивна база  (НСБ) зимових видів спорту спортивного комітету Міністерства Оборони України «Тисовець» розташована  на висоті більше 1000 метрів над рівнем моря в економічно чистій зоні і займає площу 0,05 тис. га. Природні показники і можливості НСБ відповідають умовам зимових спортивних баз Європи і дозволяють проводити круглорічну навчально-тренувальну роботу збірних команд зі стрибків на лижах з трампліну, лижних гонок, біатлону, лижного двоборства, гірських лиж, фрістайлу, фізичну підготовку з інших видів спорту, а також проведення внутрішніх і міжнародних змагань різного рівня. База є єдиною в Україні, яка забезпечує підготовку спортсменів в умовах середньогір’я.
Навчально-спортивна база Олімпійської підготовки Львівської обласної  організації ФСТ «Динамо» знаходиться в смт. Славське.
Гірськолижний стадіон на г. Тростян один з найбільших в Україні. Шість гірськолижних трас затверджено Міжнародною федерацією лижного спорту. До послуг спортсменів і любителів гірськолижного спорту в районі працює більше сорока крісельних та канатних витягів загальною довжиною 40 км.
На території району проводяться:  Чемпіонати, Першості та етапи Кубка України з гірськолижного спорту, сноуборду, фрістайлу, чемпіонати України з гірського бігу, веслувального слалому.
В 1990 році проводився етап Кубка світу з фрістайлу. В 2007 році відбувся літній Чемпіонат Європи з біатлону.  З 1996 року проводяться етапи Чемпіонату та Кубка України з авторалі.
З 1991 року в районі працює ДЮСШ. Заняття в школі проводяться по 3-х спеціалізаціях: гірські лижі, футбол, бокс. Даними  видами спорту охоплено 300 учнів. Заняття проводять 15 тренерів.
Гірськолижники школи з 1991 року  на Першостях та Чемпіонатах України завоювали 25 золотих, 90 срібних та бронзових медалей.
На Першостях та Чемпіонатах Львівської області вибороли 88 перших, 116 других та 128 третіх місць. Спортсмени школи приймали участь у Всеукраїнських Універсіадах, Всеукраїнських зимових спортивних іграх.
В 1995 році четверо вихованців ДЮСШ в складі гірськолижної збірної України приймали участь в «Малих Олімпійських іграх» серед школярів у Андорі.
Кращим вихованцем школи по праву вважається майстер спорту з гірськолижного спорту Михайло Русиняк, переможець Всеукраїнської Універсіади, бронзовий призер Всеукраїнських зимових спортивних ігор, двічі бронзовий призер Чемпіонату України серед дорослих, -   тричі перемагав на юнацьких зимових спортивних іграх України, двічі на молодіжних зимових іграх України, чотири рази - на Чемпіонаті України серед юніорів. Учасник Чемпіонату  Світу (Швеція), Всесвітньої Універсіади (Італія), Міжнародних змагань FIS (Польща, Чехія, Словаччина, Франція, Австрія, Швейцарія, Туреччина).
Учні школи Зубрицький Юрій та Куртяник Марія входять до складу Збірної України з гірськолижного спорту.
В районі діють 7 спортивних клубів: СК «Славське», ТФСК «Карпати», гірськолижний клуб «Тернавка», гірськолижний клуб «Карпати», СК «Максим», «Новий карпатський лещатарський клуб», боксерський клуб «Плай».
Федерацією футболу Сколівського району проводиться Чемпіонат та Кубок району з футболу.






Комментариев нет:

Отправить комментарий